Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta pret

Apartamentul din Constanta pentru care am elaborat acest plan de design interior este unul de dimensiuni medii, cei aproximativ 80 de metri patrati fiind impartiti intre un living, doua dormitoare, o bucatarie si o baie, intreaga structura fiind una decomandata. Nu discutam despre un apartament nou ci despre o reamenajare a unuia mai vechi, proiectul pe care l-am implementat fiind dezvoltat in baza unor cerinte ferme venite din partea clientului.
Cititi si despre: http://www.nobili-interior-design.ro/design/amenajari-interioare.
Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta pre
Ca de fiecare data, echipa noastra a mizat pe experienta acumulata in cei aproximativ 7 ani de activitate pe piata din Romania si a propus numeroase elemente de decor interior care au fost pe placul clientului nostru, drept urmare structura a fost compusa atat din caracteristicile sale cat si din tendintele pe care noi le-am adus in discutie. Discutam despre un design interior modern, caracterizat de formele nonconformiste ale mobilierului si nuantele de culori impregnate peretilor si celorlaltor mici elemente de decor.

Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta pre

Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta pre

Design interior apartament Constanta - Amenajari interioare Constanta pre

Design interior apartament Constanta

Design interior apartament modern
Design interior apartament Constanta

Realizam proiecte de design interior stil clasic, modern, baroc, new clasic, pentru case, vile, apartamente, hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi in Bucuresti la preturi cuprinse intre 12-25 euro/mp. Oferim clientilor nostri o mapa de proiect final ce cuprinde - imagini 3 D fotorealistice cu conceptul de design creat, schite mobilier, instalatii electrice, sanitare, schite tehnice tavane, scafe, stalpi , anacardamente nou create, oferta de pret cu produsele adaugate in proiect. Nobili Interior Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.
Pagina web proiecte - http://www.nobili-interior-design.ro.

Comentarii